Stanovi na prodaju na Voždovačkom Dedinju

Luksuzni i funkcionalni stanovi u MM41 Square objektu

Na raskršću dve mirne ulice, Generala Anrija i Milovana Marinkovića, izgradićemo objekat koji sadrži 11 stambenih jedinica. Modernom fasadom od kvalitetnih materijala i visokokvalitetnim enterijerom, MM41 Square ispuniće očekivanja i zahteve svih koji su u potrazi za modernim stanovima u izgradnji na prestižnoj lokaciji u Beogradu.

Stanovi u izgradnji na atraktivnoj lokaciji u Beogradu

MM41 Square

Svaka od pažljivo osmišljenih stambenih jedinica u objektu MM41, ponudiće vam mnogo više od lokacije i udobnosti – priliku za praktičan i moderan dom. Ponuda stanova obuhvata stambene jedinice od dvosobnih do četvorosobnih, dok poslednju etažu objekta zauzima jedna stambena jedinica na čitavoj površini etaže, sa terasom i pogledom prema hramu Svetog Save. Objekat prati i dovoljno parking mesta za sve stanove.

MM41 Square
Visoko prizemlje 1. sprat 2. sprat 3. sprat Lokal 4. sprat Ostave

Visoko prizemlje

Prizemlje

Stan 01 - Četvorosoban stan / PRODAT
Stan 02 - Četvorosoban stan / PRODAT

1. sprat

1sprat

Stan 03 - Dvosoban stan / PRODAT
Stan 04 - Trosoban stan / PRODAT
Stan 05 - Četvorosoban stan / PRODAT

2. sprat

Stan 06 - Dvosoban stan - PRODAT
Stan 07 - Trosoban stan - PRODAT
Stan 08 - Četvorosoban stan - PRODAT

3. sprat

Stan 09 - Četvorosoban stan - PRODAT
Stan 10 - Četvorosoban stan - PRODAT

Lokal

Lokal

4. sprat

S11 - Dnevna soba

Stan 11 - Četvorosoban stan - PRODAT

Ostave

Ponuda stanova za prodaju u blizini Autokomande

Blizina Dedinja i Autokomande smešta MM41 Square na vrhunsku lokaciju. Svi koji žele da žive u novogradnji na Voždovcu, mogu živetu okruženi prirodom, u blizini sportsko rekreativnih kompleksa, zdravstvenih i obrazovnih ustanova. Objekat je smešten na adresi Milovana Marinkovića 41, u mirnom kraju idealnom za porodični život na Voždovačkom Dedinju.

MM 41 Square

Milovana Marinkovića 41
Beograd

Stvaramo visokokvalitetne prostore za stanovanje

Spajajući više od 30 godina prakse i iskustva u izvođenju objekata sa materijalima najvišeg kvaliteta i dizajnom svetski poznatih dizajnera, stvorili smo MM41 Square – još jedan u nizu visokokvalitetnih prostora za stanovanje.

Sa ciljem da zajedno kreiramo novi koncept života, okupili smo tim stručnjaka u čije znanje i kompetencije čvrsto verujemo. Iza novog projekta u izgradnji stoji tim stručnjaka, čije je iskustvo stečeno kroz rad na brojnim uspešno realizovanim projektima, a to je najbolja garancija kvaliteta stambenog objekta.